Wie of wat is Heks & Kruid?

Heks & Kruid is ontstaan op het moment dat ik zocht naar een manier om de liefde die ik voel voor de natuur, de kruiden en de maan te delen met andere mensen. Al sinds lange tijd ben ik bezig met de krachten van de natuur en geloof ik in de verbondenheid van alles wat leeft. De naam Heks heeft voor mij een positieve klank en geeft mij de passie en kracht om regelmatig natuurfeesten te vieren en met een andere kijk de wereld, natuur, mensen en polariteiten te zien.

Een heks is zuinig op de natuur en heeft respect voor alles wat leeft, ik probeer dit door te geven aan andere mensen en de natuur te beschermen. Als je iets uit de natuur neemt is dankbaarheid hiervoor belangrijk en kijken wat je voor de natuur terug kunt doen ook heel belangrijk.

De drang om dit te delen met een ieder die hiervoor openstaat is mijn levenspad die ik momenteel met heel veel plezier bewandel.

Heks & Kruid is de naam voor alle activiteiten die ik op dit gebied doe. Van Volle Maanwandelingen tot de Kruidencursus van 13 maanden en alles wat daartussen zit.

Op welke manier je een kruid wilt gebruiken is geheel aan jezelf.

Je kunt een kruid drogen, eten, vijzelen, etherische olie uithalen en nog veel meer. Kruiden zijn de parels van moeder natuur.

Graag wil ik jou kennis laten maken met de magie van kruiden.

Door middel van workshops en activiteiten kun jezelf ervaren wat de natuur voor jou kan betekenen.

Kruidenwijs via E-learning, klik hier...